Valytė, MB finansai ir skolos

Valytė ĮMONĖS FINANSAI

EUR 2022 2021
Finansiniai duomenys:
Pardavimo pajamos 0 0
Pelnas prieš apmokestinimą 0 0
Grynasis pelnas 0 0
Nuosavas kapitalas 0 100
Įsipareigojimai 0
Ilgalaikis turtas 0 0
Trumpalaikis turtas 0 100
Turtas viso 0 100
Finansiniai rodikliai:
Pajamų pokytis y/y - -
ROA - 0.0%
ROE - 0.0%
Pelno marža - -
EBT% - -
Įsipareigojimų / Nuosavybės santykis - -
Pajamos darbuotojui - -

Valytė SUMOKĖTI MOKESČIAI

Mokesčių tipas 2022m. sumokėta suma, € 2023m. sumokėta suma, € 2024m. sumokėta suma, €
Pardavimo pajamos

Valytė SODROS SKOLOS

Įmonės finansinės padėties analizė
2021 finansiniais metais Bendrovės turto ir nuosavo kapitalo balansas buvo stabilus ir siekė 100 EUR. Pelnas prieš mokesčius buvo lygus nuliui, o grynasis pelnas ir pardavimo pajamos - 0 EUR. Apskaičiuota 0,00 % nuosavo kapitalo grąža.

Persikėlus į 2022 finansinius metus, matome, kad Bendrovės turtas ir nuosavas kapitalas smarkiai sumažėjo iki 0 EUR kiekvienoje kategorijoje. Tai reiškia, kad per šį laikotarpį bendrovės bendra turto bazė ir akcininkų lėšos reikšmingai nepasikeitė. Todėl metų pelnas išliko nepakitęs - pelnas prieš mokesčius, grynasis pelnas ir pardavimo pajamos sudarė 0 EUR. Atsižvelgiant į tai, kad pateiktame 2022 m. duomenų rinkinyje nėra finansinių rodiklių, sudėtinga atlikti reikšmingus palyginimus su ankstesniais metais. Tačiau galima daryti išvadą, kad bendrovė nepadarė jokios esminės pažangos pajamų generavimo, turto didinimo ar akcininkų vertės didinimo požiūriu per visus 2022 finansinius metus.

Analizuodami šias finansines ataskaitas, pastebimų augimo rodiklių, tokių kaip padidėjusios pardavimo pajamos, didesnis pelnas prieš mokesčius ir geresnė nuosavo kapitalo grąža, nėra. Šie veiksniai gali turėti didelės įtakos investuotojų pasitikėjimui ir bendrovės ateities perspektyvoms. Ateinančiose finansinėse ataskaitose bendrovei tampa labai svarbu sutelkti dėmesį į strategijas, kuriomis siekiama pagerinti šiuos esminius rodiklius ir parodyti aiškų kelią į tvarų augimą ir pelningumą. Taip jie padidins savo konkurencingumą pramonėje ir potencialiai pritrauks investuotojus, ieškančius daug žadančių galimybių.

Apskritai, pateikti 2021 ir 2022 m. finansiniai duomenys rodo scenarijų, pagal kurį bendrovė susidūrė su sunkumais plečiant savo veiklą ir gaunant grąžą suinteresuotosioms šalims. Atrodo, kad siekiant pagerinti šiuos pagrindinius veiklos rodiklius ir galiausiai sustiprinti bendrovės padėtį rinkoje, reikia strateginio planavimo ir vykdymo.