Lietuvos sveikatos mokslų universiteto gimnazijos filialas pradinė mokykla darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės, pastebėjome pastebimus darbo jėgos ir atlyginimų pokyčius. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 33 darbuotojai, t. y. 17,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - 37,3 proc. ir sudarė 2164 eurus vienam darbuotojui.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigos bendrovė įdarbino 37 darbuotojus, o jos augimo tempas buvo lėtesnis, bet nuoseklus - 12,1 %. Nepaisant to, kad augimo tempas, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo, vieno darbuotojo darbo užmokestis kito. 2022 m. vidutinis darbo užmokestis padidėjo 9,0 proc. ir siekė 2359 eurus.

2023 m. gruodžio 31 d. įmonės darbo jėga išaugo 8,1 proc. iki 40 darbuotojų. Nuolatinis darbuotojų skaičiaus didėjimas rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi plėsti savo veiklą. Tuo tarpu darbo užmokesčio duomenys rodo staigų darbo užmokesčio šuolį - 19,9 proc. pakilimą, todėl vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui yra 2828 eurai.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė nuosekliai orientuojasi į augimą tiek pagal darbuotojų skaičių, tiek pagal vidutinį darbo užmokestį. Nors darbuotojų augimo tempas svyravo, augimo tendencija išlieka akivaizdi. Be to, nepaisant įvairių vidutinio darbo užmokesčio svyravimų per šiuos metus, bendrovė strategiškai investavo į savo darbo jėgą ir gerokai padidino.