Atradimai, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Mokykla Atradimai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami dvejų metų duomenis, apžvelgiame reikšmingas Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 13 darbuotojų, t. y., palyginti su praėjusiais metais, jos metinis augimas buvo 44,4 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 688 eurai, t. y. 58,8 proc. didesnis nei pernai.

Iki 2022 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) bendrovės darbo jėga išaugo iki 20 darbuotojų, t. y. 53,8 proc. per metus. Kalbant apie darbo užmokestį, nors darbuotojų skaičius gerokai padidėjo, vidutinis darbo užmokestis didėjo lėčiau - 45,0 proc. per metus iki 998 eurų.

Iš 2023 m. pabaigos duomenų matyti, kad Bendrovė turėjo 26 darbuotojus, t. y. 30,0 proc. daugiau nei 2022 m. Verta pažymėti, kad ši pažanga nuolat mažėjo. Kalbant apie vidutinį darbo užmokestį, jis šiek tiek, bet nuosekliai didėjo - 10,6 proc. per metus ir pasiekė 1103 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pradinį laikotarpį Bendrovės darbuotojai ir atlyginimai sparčiai augo. Metams bėgant atrodė, kad darbo jėgos augimas išsilygina, o darbo užmokesčio augimas, palyginti su praėjusiais metais, sulėtėja. Šie duomenys atspindi bendrą laipsnišką ir kontroliuojamą personalo ir atlyginimų didėjimo tendenciją, rodančią strateginį bendrovės augimą.