Transporto kompetencijų agentūra, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Transporto kompetencijų agentūra DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 91 darbuotoją ir vidutinį 2606 eurų darbo užmokestį. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus išaugo 15,2 %, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo 22,4 %, palyginti su praėjusiais metais.

Kitais, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo ir siekė 93. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo ir pasiekė 4522 eurus. Tai atspindi 2,2 proc. metinį darbuotojų skaičiaus augimą ir 73,5 proc. vidutinį darbo užmokestį.

Iki 2023 m. darbuotojų skaičius išaugo iki 101, o tai reiškia, kad per metus jis išaugo 8,6 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 4,2 proc. ir siekė 4334 eurus.

Iš darbuotojų skaičiaus tendencijų matyti, kad nuo 2021 m. Bendrovės darbo jėga nuosekliai ir stabiliai auga. 2022 m. gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis, o darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo. Tačiau iki 2023 m., nepaisant nuolatinio darbuotojų skaičiaus augimo, šiek tiek sumažėjo atlyginimai. Ši tendencija gali reikšti, kad keičiasi Bendrovės darbo užmokesčio dinamika, galbūt dėl išorinių veiksnių, pavyzdžiui, ekonominių svyravimų, padidėjusios konkurencijos ar pokyčių darbo rinkoje.

Nepaisant to, bendros tendencijos rodo nuolatinį bendrovės bendro darbuotojų skaičiaus augimą ir, be nedidelio nukrypimo 2023 m., didėjantį vidutinį darbo užmokestį. Šis metinis padidėjimas abiejose kategorijose rodo į klestinčią ir besiplečiančią organizaciją, kuri ir toliau investuoja į savo darbo jėgą. Stebint Bendrovę ateities metams, bus įdomu pamatyti, ar šios tendencijos išliks ir vystysis, ar atsiras naujų pokyčių, kurie turės įtakos darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio trajektorijai.