Preftek, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Preftek DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebėtas reikšmingas bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokytis. Iki 2021 m. pabaigos organizacija turėjo 15 darbuotojų, kurių metinis augimas siekė 0,0 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 199 EUR, o metinis augimas buvo neigiamas - 17,4 %.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, Bendrovė ir toliau turėjo 15 darbuotojų, o jos augimas nebuvo didelis. Tačiau vidutinis atlyginimas gerokai padidėjo ir siekė 1 384 eurus, o tai yra įspūdingas 15,4 proc. metinis augimas.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. ryškiausi Bendrovės tendencijų pokyčiai apėmė jos darbo jėgos plėtrą ir darbo užmokesčio struktūrą. Per praėjusius metus darbuotojų skaičius išaugo 80,0 % ir pasiekė 27 darbuotojus. Kartu su šiuo pastebimu personalo augimu, Bendrovė taip pat pranešė apie vidutinio darbo užmokesčio augimą. Dabar darbuotojai vidutiniškai uždirba 2 159 EUR, o tai reiškia stulbinantį 56,0 % metinį augimą.

Šios atlyginimų tendencijos, kartu su pastebimu darbuotojų skaičiaus padidėjimu, pagrindžia Bendrovės permainingus pokyčius per palyginti trumpą laikotarpį. Šie duomenys atskleidžia Bendrovės iniciatyvas ir strategijas darbo jėgos valdymo ir kompensavimo struktūros, taip sustiprinant jų augimą ir plėtrą jų pramonės.