Audensa, MB darbuotojai ir atlyginimai

Audensa DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, buvo pastebimas darbuotojų ir atlyginimų tendencijos plėtros Bendrovė. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 28 darbuotojai, o jos metinis augimas siekė 100,0 %. Per šį laikotarpį vidutinis valandinis darbo užmokestis siekė 630 eurų, t. y. 8,6 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigos organizacijos darbuotojų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, augo nuosaikiau ir pasiekė dar du darbuotojus. Bendras darbuotojų skaičius išaugo iki 30, t. y. 7,1 proc. Nors darbo jėga augo lėčiau, darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, taip pat mažėjo. Vidutinis valandinis darbo užmokestis padidėjo iki 652 eurų, t. y. 3,6 proc. daugiau nei prieš metus.

Tačiau paskutiniais metais nuo 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo. Šis skaičius sumažėjo nuo 30 iki 25 darbuotojų, o tai reiškia, kad gerokai sumažėjo 16,7%. Tuo tarpu valandinis atlyginimas per tą laiką gerokai išaugo. 2023 m. vidutinis valandinis darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, išaugo 37,3 proc. ir pasiekė 896 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbo jėga išgyveno svyravimus, o darbo užmokestis analizuojamu laikotarpiu augo ir nuosaikiai, ir reikšmingai. Nors pastarieji etapai rodė kontrastingą darbo jėgos ir darbo užmokesčio tendencijų modelį, organizacija nuolat prisitaikė prie įvairių išorinių veiksnių, parodydama savo atsparumą ir pastangas išlaikyti konkurencingą darbo užmokesčio struktūrą.