Pagėgių kredito unija (110086753) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse pateikiama informacija apie Bendrovės darbuotojų skaičių ir vidutinį darbo užmokestį trimis skirtingomis datomis: 2021 m. gruodžio 31 d., 2022 m. gruodžio 31 d. ir 2023 m. gruodžio 31 d.

Kalbant apie darbuotojų skaičių, matome, kad 2021 ir 2022 m. Bendrovė išliko stabili - septyni darbuotojai. Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo 28,6 %, o bendras darbuotojų skaičius pasiekė penkis. Tai rodo, kad tais metais Bendrovės struktūra ar veikla labai pasikeitė.

Kalbant apie vidutinį darbo užmokestį, galima pastebėti didelį augimą. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis buvo 1316 EUR. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1293 EUR. Tačiau šis sumažėjimas yra tik laikinas, nes 2023 m. jis gerokai išaugo - 24,3 %, todėl vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1608 EUR.

2023 m. darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio pokyčius greičiausiai galima paaiškinti bendromis ekonominėmis tendencijomis, konkrečiai pramonės šakai būdinga aplinka arba įmonės strategija. Šiuo atveju darbuotojų skaičiaus sumažėjimą atsveria didesnis darbo užmokestis. Tokia didėjimo tendencija rodo, kad bendrovė gali sutelkti dėmesį į kvalifikuotesnės darbo jėgos samdymą arba pastangas išlaikyti darbuotojus, o tai gali būti strateginiai veiksniai, lemiantys ilgalaikę sėkmę.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad iš pateiktų duomenų matyti, jog šios bendrovės darbuotojų ir darbo užmokesčio struktūra laikui bėgant svyruoja. Neatrodo, kad darbuotojų skaičiaus sumažėjimas neigiamai veikia vidutinį darbo užmokestį, kuris laikui bėgant gerokai išaugo. Šis pokytis gali rodyti strateginius Bendrovės personalo valdymo pokyčius. Norint susipažinti su pagrindinėmis šių tendencijų priežastimis, reikėtų išsamesnės informacijos apie Bendrovės kontekstą ir planus.